kaart op maat

Bekijk hieronder wat voorbeelden van 
kaarten op maat die ik al heb mogen maken

Geboortekaartje 'Tess'

Lief en stoer, dat is het kaartje van de kleine Tess zeker geworden. Kijk nou hóe prachtig het eindresultaat hiervan is! Ik ben er echt verliefd op. Heel lief met de roze accenten en het veertje, maar de kraft buitenkant geeft een stoere twist. Het roze bakkerstouwtje zorgt ervoor dat de kaart netjes dicht blijft. De sluitzegels met dezelfde veer als op het kaartje maken het geheel helemaal af. Heerlijk project!

Prijsindicatie voor kaart als deze: €360,-

Geboortekaartje 'Lara'

Dit prachtige kaartje hoort bij een net zo prachtig klein meisje. Het was echt een feest deze te mogen maken! Niet alleen vanwege de naam in goudfolie, maar hij heeft ook een bijzondere soft-afwerking. Hierdoor voelt de kaart fluweelzacht aan! Om het af te maken mochten er ook nog sluitzegels gemaakt worden voor de enveloppen. Dit maakt er samen met de gekleurde bijpassende enveloppen een mooi geheel van!

Prijsindicatie voor kaart als deze: €380,-

Geboortekaartje 'Mees'

Gedrukt op prachtig Old Mill structuurpapier en afgewerkt met een bronskleurige foliedruk. Hoe prachtig matcht deze petrol-kleur met de bronzen glans?

Wanneer er én voor een structuurpapier gekozen wordt én een bijzondere afwerking zoals een foliedruk bij komt, maakt dat een kaartje wel extra bijzonder.

Prijsindicatie voor kaart als deze: €310,-

Trouwkaart 'Peter & Marjon'

Gaaf toch deze trouwkaart met luikje? Ik houd van kaarten met een bijzonder detail, en deze uitnodiging heeft dat zeker! Zie onderstaande de detailfoto’s. Deze kaart is gedrukt op het papier Boutique Jeans, wat de kaart door de zichtbare structuur een luxe uitstraling geeft.
Ook voor deze kaart geldt dat hij helemaal aan te passen is naar jouw persoonlijke wensen.

Prijsindicatie voor kaart als deze: €300,-

Geboortekaartje 'Luca'

Dit prachtige kaartje voor Luca is gedrukt op stevig papier met een structuur (papiersoort nr. 1 'Conquerer Verge Hagelwit). Het houten label aan het stoere zwart/witte touwtje en de toffe donkerblauwe enveloppen maken er een mooi bijpassend geheel van! Hoe prachtig matcht die donkerblauwe kleur met het okergeel?
I love it!


Prijsindicatie voor kaart als deze: €285,-

Geboortekaartje 'Jolisah'

Hoe prachtig is dit kaartje van een nog prachtiger meisje geworden? Hier is gebruik gemaakt van het papier Old Mill, met een mooie structuur erin. Ik ben verliefd op de minimalistische look in combinatie met de toffe goudfolie! En de zachtroze envelop (met persoonlijke postzegel) maakt het plaatje helemaal compleet. Deze maak ik trouwens op verzoek helemaal gratis voor je op!

Prijsindicatie voor kaart als deze: €310,-