Unieke kaarten

 

Speciaal voor jou ontworpen..

Of het de geboorte van je kindje is, of jullie trouwdag, het is een uniek moment om nooit meer te vergeten. Dat verdient een unieke kaart.
Hoe tof is het bijvoorbeeld om de kleuren van de babykamer te verwerken in het geboortekaartje? Of elementen van de trouwjurk in de trouwkaart?
Zo wordt het écht van jullie en iets wat past bij jouw bijzondere moment. Bekijk hieronder wat voorbeelden van mijn werk.

Tess

De mama van Tess liet een stukje van de babykamer achter om te verwerken in de kaart, zó tof! De elementen van het behang zijn op een subtiele manier terug te vinden op de kaart, evenals op de sluitzegel. De koperfolie op de kaart en de roestbruine, matchende envelop maken het plaatje compleet!

 

Loek

Voor het kaartje van Loek kreeg ik een tof verzoek; het zou ontzettend leuk zijn als de huisdieren ook op de een of andere manier terug zouden komen in het kaartje. Het ging om een paard, twee honden en 2 geitjes! Spannend, want illustreren doe ik weinig voor klanten. Maar toch is het resultaat tof geworden én heel uniek.

 

Tess

Lief en stoer, dat is het kaartje van de kleine Tess zeker geworden. Ik ben fan. Heel lief met de roze accenten en het veertje, maar de kraft buitenkant geeft een stoere twist. Het roze bakkerstouwtje zorgt ervoor dat de kaart netjes dicht blijft. De sluitzegels met dezelfde veer als op het kaartje maken het geheel helemaal af.
Heerlijk project!

Boyd

Voor de kleine Boyd mocht ik een super-de-luxe, stoere kaart ontwerpen! De zilveren foliedruk op de superdikke kaart zorgt voor een luxe uitstraling. Het witte papier van de achterkant is verlijmd met het kobalt-blauwe papier van de voorkant, dit zorgt voor een mega stevig en robuust geboortekaartje!

 

Mirre

De papa en mama van Mirre wisten nog niet of ze een dochter of zoon zouden mogen krijgen. Geen probleem; dan zetten we gewoon 2 verschillende versies klaar! Uiteindelijk mocht de meisjes-versie naar de drukker gestuurd worden. Met een handgeschreven naam op de kaart, extra bijzonder om te mogen doen!

 

Peter & Marjon

Gaaf toch deze trouwkaart met luikje? Ik houd van kaarten met een bijzonder detail, en deze uitnodiging heeft dat zeker! Zie onderstaande de detailfoto’s.
Deze kaart is gedrukt op het papier Boutique Jeans, wat de kaart door de zichtbare structuur een luxe uitstraling geeft. 
Ook voor deze kaart geldt dat hij helemaal aan te passen is naar persoonlijke wensen.

Lara

De ouders van Lara kozen voor een prachtige oudroze kleur in combinatie met een gouden foliedruk. Een prachtige combinatie. Dit alles is gedrukt op luxe papier met een soft-touch afwerking. Dit zorgt voor een luxe uitstraling én gevoel van het kaartje. De sluitzegel op de matchende envelop maakt het af. 

 

Noud

Ook voor het kaartje van Noud stonden 2 versies klaar, eentje voor een meisje en deze dus voor een lief jongetje. Voor de mama van Noud mocht ik lekker creatief aan de gang met een patroontje voor op de kaart. Ook weer zo leuk om te mogen doen. Spannend om de touwtjes uit handen te geven, maar garantie voor iets unieks! 

 

Mees

Gedrukt op prachtig Old Mill structuurpapier en afgewerkt met een bronskleurige foliedruk. Hoe prachtig matcht deze petrol-kleur met de bronzen glans? Ik ben verliefd op deze combinatie!
Wanneer er én voor een structuurpapier gekozen wordt én een bijzondere afwerking zoals een foliedruk bij komt, maakt dat een kaartje wel extra bijzonder.

Op de hoogte blijven van alle Fijne Prints?  Volg me via onderstaande socials!