Mijn portfolio

 

Kaarten op maat

Of het de geboorte van je kindje is, of jullie trouwdag, het is een uniek moment om nooit meer te vergeten. Dat verdient een unieke kaart.
Hoe tof is het bijvoorbeeld om de kleuren van de babykamer te verwerken in het geboortekaartje? Of elementen van de trouwjurk in de trouwkaart?
Zo wordt het écht van jullie en iets wat past bij jouw bijzondere moment. Bekijk hieronder wat voorbeelden van mijn werk.

Tess

Lief en stoer, dat is het kaartje van de kleine Tess zeker geworden. Ik ben fan. Heel lief met de roze accenten en het veertje, maar de kraft buitenkant geeft een stoere twist. Het roze bakkerstouwtje zorgt ervoor dat de kaart netjes dicht blijft. De sluitzegels met dezelfde veer als op het kaartje maken het geheel helemaal af.
Heerlijk project!

Peter & Marjon

Gaaf toch deze trouwkaart met luikje? Ik houd van kaarten met een bijzonder detail, en deze uitnodiging heeft dat zeker! Zie onderstaande de detailfoto’s.
Deze kaart is gedrukt op het papier Boutique Jeans, wat de kaart door de zichtbare structuur een luxe uitstraling geeft. 
Ook voor deze kaart geldt dat hij helemaal aan te passen is naar persoonlijke wensen.

Mees

Gedrukt op prachtig Old Mill structuurpapier en afgewerkt met een bronskleurige foliedruk. Hoe prachtig matcht deze petrol-kleur met de bronzen glans? Ik ben verliefd op deze combinatie!
Wanneer er én voor een structuurpapier gekozen wordt én een bijzondere afwerking zoals een foliedruk bij komt, maakt dat een kaartje wel extra bijzonder.

Op de hoogte blijven van alle Fijne Prints?  Volg me via onderstaande socials!