Mijn portfolio

 

Logo ontwerp

Of je nu net start met een eigen bedrijf, of gewoon niet tevreden bent met je huidige uitstraling..
Ik maak graag een fris ontwerp dat uitstraalt waar jij voor staat!

Simone Moret Fotografie


Niet te zoetsappig, duidelijk en helder. Dat waren de kernwoorden voor het nieuwe logo van Simone Moret Fotografie. Een beetje zoals de prachtige beelden die ze maakt dus. Na wat opzetjes toegestuurd te hebben, wat duidelijke aanwijzingen en puntjes op de i is dit toffe logo het resultaat. Duidelijk, strak en zonder al teveel poespas. Precies wat haar fotografie ook uitstraalt.

RENO totaal


Voor twee echte vakmannen mocht ik het logo ontwerpen voor hun nieuwe bedrijf: RENO totaal. De focus ligt bij voornamelijk op het vakkundig renoveren en verduurzamen van woningen en vloeren. De vlinder staat hier symbool voor, deze benadrukt het duurzame aspect doordat het een symbool van de natuur is. Ook wijst de origami-stijl op de precisie waarmee ze te werk gaan. 

Rebekka Photography


Voor de fantastische fotografe van Rebekka Photography mocht ik een nieuw, fris logo ontwerpen. Wanneer je haar foto's bekijkt komt er altijd een heerlijke 'bohemian vibe' naar boven. Hier moest het logo dus op aansluiten.

Het gipskruid wat gebruikt is, staat symbool voor de eeuwig durende liefde.

Kaarten op maat

Of het de geboorte van je kindje is, of jullie trouwdag, het is een uniek moment om nooit meer te vergeten. Dat verdient een unieke kaart. Hoe tof is het bijvoorbeeld om de kleuren van de babykamer te verwerken in het geboortekaartje? Of elementen van de trouwjurk in de trouwkaart? Zo wordt het écht van jullie en iets wat past bij jouw bijzondere moment.

Tess

Lief en stoer, dat is het kaartje van de kleine Tess zeker geworden. Ik ben fan. Heel lief met de roze accenten en het veertje, maar de kraft buitenkant geeft een stoere twist. Het roze bakkerstouwtje zorgt ervoor dat de kaart netjes dicht blijft. De sluitzegels met dezelfde veer als op het kaartje maken het geheel helemaal af.
Heerlijk project!

Peter & Marjon

Gaaf toch deze trouwkaart met luikje? Ik houd van kaarten met een bijzonder detail, en deze uitnodiging heeft dat zeker! Zie onderstaande de detailfoto’s.
Deze kaart is gedrukt op het papier Boutique Jeans, wat de kaart door de zichtbare structuur een luxe uitstraling geeft. 
Ook voor deze kaart geldt dat hij helemaal aan te passen is naar persoonlijke wensen.

Mees

Gedrukt op prachtig Old Mill structuurpapier en afgewerkt met een bronskleurige foliedruk. Hoe prachtig matcht deze petrol-kleur met de bronzen glans? Ik ben verliefd op deze combinatie!
Wanneer er én voor een structuurpapier gekozen wordt én een bijzondere afwerking zoals een foliedruk bij komt, maakt dat een kaartje wel extra bijzonder.

Overige ontwerpen

Ook flyers, posters en ander drukwerk geef ik vorm voor je!
Zie onderstaande voorbeelden van overige ontwerpen die ik heb mogen doen.

SLTC

Voor de SLTC mocht ik verschillende flyers en digitale uitingen vormgeven. Alles in dezelfde herkenbare stijl met mooie sfeerbeelden.

Onderhouds Service Nederland

Voor Onderhouds Service Nederland mocht ik eerder al het logo ontwerpen. Nu is daar ook de bestickering voor de bedrijfsbus bij gekomen, evenals een steigerdoek.

By Woodz

Voor ByWoodz mocht ik ontwerpen maken voor verschillende nieuwe houten producten. Onder andere houten vlaggetjes en houten puzzels.

Op de hoogte blijven van alle Fijne Prints?  Volg me via onderstaande socials!