jouw logo maakt de eerste indruk

Met een net logo en mooie bijpassende huisstijl ben je verzekerd van een goede eerste indruk.
Het wekt vertrouwen bij potentiële klanten wanneer ze zien dat hier ook tijd en aandacht aan besteed is.
Ook zorgt een huisstijl voor herkenning. Belangrijk wanneer je wilt dat mensen juist bij jou en je bedrijf terecht komen.

Door te kijken naar wat je met jouw bedrijf wilt uitstralen en wat hierin de wensen zijn,
ontwerp ik een passend logo, helemaal aangepast op jouw specifieke behoeften.

Hier kun je wat voorbeelden bekijken van klanten waarvoor ik een logo heb mogen ontwerpen!

simone moret fotografie

Niet te zoetsappig, duidelijk en helder. Dat waren de kernwoorden voor het nieuwe logo van Simone Moret Fotografie.
Een beetje zoals de prachtige beelden die ze maakt dus. Na wat opzetjes toegestuurd te hebben, wat duidelijke aanwijzingen en puntjes op de i is onderstaand logo het resultaat. Duidelijk, strak en zonder al teveel poespas. Precies wat haar fotografie ook uitstraalt.

Benieuwd naar haar werk? Klik op onderstaande link om naar haar website te gaan!

reno totaal - transformatie

Voor twee echte vakmannen mocht ik het logo ontwerpen voor hun nieuwe bedrijf: RENO totaal. De focus ligt bij voornamelijk op het vakkundig renoveren en verduurzamen van woningen en vloeren. De vlinder staat hier symbool voor, deze benadrukt het duurzame aspect doordat het een symbool van de natuur is. Ook is de origami-stijl ervan te herleiden naar de precisie waarmee de mannen te werk gaan. En hoe mooi komt de vlinder terug op het visitekaartje door middel van de spot-UV lak. Hiermee creëer je een prachtig luxe uitsraling, helemaal passend bij dit mooie bedrijf!

Benieuwd naar de website die erbij hoort? Klik snel verder!

Rebekka Photography - eeuwig durende liefde

Voor de fantastische fotografe van Rebekka Photography mocht ik een nieuw, fris logo ontwerpen. Wanneer je haar foto's bekijkt komt er altijd een heerlijke 'bohemian vibe' naar boven. Hier moest het logo dus op aansluiten. Dit schrijft ze zelf over haar nieuwe logo:

"Rebekka Photography is ontstaan vanuit passie voor mensen. Gevoelens en emoties willen vertellen met beeld, de schoonheid van mensen laten zien. Woorden vertellen veel, maar veel ook niet, en wat het niet verteld, dat vertel ik. Door mijn camera oog, hoe ik het zie, beleef en ervaar.
Mijn logo draagt dit in zich mee. Het is gipskruid, veel piepkleine bloemetjes die samen 1 tak vormen. Net als wij , als mens alleen zijn we prachtig, en samen zijn we op ons best. Gipskruid heeft ook meerdere symbolische betekenissen, waaronder eeuwig durende liefde.

Dat zegt voor mij genoeg."

Benieuwd naar de prachtige beelden die ze maakt? Klik snel verder!