unieke momenten verdienen een uniek ontwerp

Kaart op maat


Of het nu de geboorte van je kindje is, of jullie trouwdag, het is ongetwijfeld een uniek moment om nooit meer te vergeten. En dat niet alleen, het is voor iedereen weer anders en op de eigen manier bijzonder. Hier hoort natuurlijk drukwerk bij dat net zo bijzonder en uniek is. Hoe tof is het bijvoorbeeld om de kleuren van de babykamer te verwerken in het geboortekaartje? Of elementen van de trouwjurk in de trouwkaart? Misschien is er wel iets wat symbool staat voor jullie relatie, dan is het natuurlijk super om dat te kunnen verwerken in het drukwerk voor de trouwdag. Zo wordt het écht van jullie en iets wat past bij jouw bijzondere moment.

Ik verwerk deze elementen graag in een ontwerp wat bij jullie past! Het is mogelijk een kaart van de voorbeelden als basis te nemen, als je al een favoriet hebt gespot, maar ik ga ook graag vanaf 0 voor jullie aan de slag.
Bekijk onderstaande voorbeelden van eerdere op maat gemaakte ontwerpen.

Prijsindicaties
De prijsindicaties bij de kaarten zijn altijd op basis van 100 stuks, inclusief opmaak & enveloppen, tenzij anders vermeld.
Ook kunnen de prijzen lager óf hoger uitvallen bij bijvoorbeeld een andere oplage of papierkeuze.
Het zijn indicaties, dus wil je duidelijkheid over de prijs van jullie kaart op maat? Stuur me gerust een berichtje voor een vrijblijvende offerte!

scroll voor wat voorbeelden van kaarten op maat

Geboortekaartje 'Tess'

stoer & lief

Kijk nou hóe prachtig dit kaartje voor de kleine Tess geworden is! Ik ben er echt verliefd op. Heel lief met de roze accenten en het veertje, maar de kraft buitenkant geeft een stoere twist. Het roze bakkerstouwtje zorgt ervoor dat de kaart netjes dicht blijft. De sluitzegels met dezelfde veer als op het kaartje maken het geheel helemaal af. Heerlijk project!

Prijsindicatie voor kaart als deze: €360,-

Geboortekaartje 'Lara'

soft touch laminaat & goudfolie

Dit prachtige kaartje hoort bij een net zo prachtig klein meisje. Het was echt een feest deze te mogen maken! Niet alleen vanwege de naam in goudfolie, maar hij heeft ook een bijzondere soft-afwerking. Hierdoor voelt de kaart fluweelzacht aan! Om het af te maken mochten er ook nog sluitzegels gemaakt worden voor de enveloppen. Dit maakt er samen met de gekleurde bijpassende enveloppen een mooi geheel van!

Prijsindicatie voor kaart als deze: €380,-

Geboortekaartje
'Mees'

structuurpapier & bronsfolie

Gedrukt op prachtig Old Mill structuurpapier en afgewerkt met een bronskleurige foliedruk. Hoe prachtig matcht deze petrol-kleur met de bronzen glans?

Wanneer er én voor een structuurpapier gekozen wordt én een bijzondere afwerking zoals een foliedruk bij komt, maakt dat een kaartje wel extra bijzonder.

Prijsindicatie voor kaart als deze: €310,-

Trouwkaart
'Peter & Marjon'

structuurpapier met 'luikje'

Gaaf toch deze trouwkaart met luikje? Ik houd van kaarten met een bijzonder detail, en deze uitnodiging heeft dat zeker! Zie onderstaande de detailfoto’s. Deze kaart is gedrukt op het papier Boutique Jeans, wat de kaart door de zichtbare structuur een luxe uitstraling geeft.
Ook voor deze kaart geldt dat hij helemaal aan te passen is naar jouw persoonlijke wensen.

Prijsindicatie voor kaart als deze: €300,-

Geboortekaartje
'Luca'

houtje touwtje

Dit prachtige kaartje voor Luca is gedrukt op stevig papier met een structuur (papiersoort nr. 1 'Conquerer Verge Hagelwit). Het houten label aan het stoere zwart/witte touwtje en de toffe donkerblauwe enveloppen maken er een mooi bijpassend geheel van! Hoe prachtig matcht die donkerblauwe kleur met het okergeel?
I love it!


Prijsindicatie voor kaart als deze: €285,-

Geboortekaartje
'Jolisah'

old mill & goudfolie

Hoe prachtig is dit kaartje van een nog prachtiger meisje geworden? Ik ben verliefd op de minimalistische look in combinatie met de toffe goudfolie! En de zachtroze envelop (met persoonlijke postzegel) maakt het plaatje helemaal compleet. Deze maak ik trouwens op verzoek helemaal gratis voor je op!

Prijsindicatie voor kaart als deze: €310,-

Trouwkaart
'Lorenz & Corien'

luikvouw & touwtje

Zo tof wanneer mensen kiezen voor een bijzonder kaartje. Vind ik ook altijd extra leuk om op te mogen maken! En deze kaart met luikvouw is zo toch echt een eyecatcher? Maak het helemaal af met een touwtje om de kaart dicht te maken, verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, dus er is er altijd wel eentje die past bij jullie ontwerp!

Prijsindicatie voor kaart als deze: €300,-

meer voorbeelden van mijn werk bekijken?