unieke momenten verdienen een uniek ontwerp

kaart op maat

Of het nu de geboorte van je kindje is, of jullie trouwdag, het is ongetwijfeld een uniek moment om nooit meer te vergeten. En dat niet alleen, het is voor iedereen weer anders en op de eigen manier bijzonder. Hier hoort natuurlijk drukwerk bij dat net zo bijzonder en uniek is. Hoe tof is het bijvoorbeeld om de kleuren van de babykamer te verwerken in het geboortekaartje? Of elementen van de trouwjurk in de trouwkaart? Misschien is er wel iets wat symbool staat voor jullie relatie, dan is het natuurlijk super om dat te kunnen verwerken in het drukwerk voor de trouwdag. Zo wordt het écht van jullie en iets wat past bij jouw bijzondere moment.

Ik verwerk deze elementen graag in een ontwerp wat bij jullie past! Het is mogelijk een kaart van de voorbeelden als basis te nemen, als je al een favoriet hebt gespot, maar ik ga ook graag vanaf 0 voor jullie aan de slag.
Bekijk onderstaande voorbeelden van eerdere op maat gemaakte ontwerpen.

Prijsindicaties
De prijsindicaties bij de kaarten zijn altijd op basis van 100 stuks, inclusief opmaak & enveloppen, tenzij anders vermeld.
Ook kunnen de prijzen lager óf hoger uitvallen bij bijvoorbeeld een andere oplage of papierkeuze.
Het zijn indicaties, dus wil je duidelijkheid over de prijs van jullie kaart op maat? Stuur me gerust een berichtje voor een vrijblijvende offerte!

voorbeelden van kaarten op maat bekijken?