GRATIS DOWNLOADS

Download hier alle gratis printables van fijne prints!
Voor de echte stoere hulppietjes!

Het officieuze pietendiploma


Rond de opdrachten op dit pietendiploma goed af en je mag jezelf een heuse hulppiet noemen! Maak maar vast wat flinke sprongen en schraap die keel maar flink, want alles wat een pietje een goede hulppiet maakt komt aan bod!

Mama! Hoeveel nachtjes nog?

De Sint & Piet Aftelkalender


Voor alle ongeduldige pietjes die nauwelijks kunnen wachten tot het pakjesavond is. Hij is te gebruiken vanaf 19 november, tot aan pakjesavond. Gebruik hem door elke dag een rondje weg te strepen, of bijvoorbeeld met je favoriete stickers elke dag een rondje af te plakken.

Het ware verhaal van kerst!

Er is een koning geboren..

Uiteraard worden alle kerstfanaten ook niet vergeten!
Het idee is dat je 12 dagen vóór kerst begint met elke dag een figuur van je favoriete kerststalletje uit te laten pakken door je kindje(s). Bij het pakje stop je het bijbehorende kaartje. Zo leef je 12 dagen lang toe naar kerst, én geef je het ware kerstverhaal aan je kids mee.

Download het bestand via onderstaande button, knip ze uit, vouw ze dubbel en ze zijn klaar om in te pakken met het bijbehorende figuurtje!

P.s. Dit voorbeeld is met het toffe kerststalletje van Little Dutch, maar kan natuurlijk met elk ander kerststalletje gedaan worden.