kies voor één van de collectie kaarten

fijneprints collectie


Wil je niet per definitie iets unieks, maar wel een heel mooi, kwalitatief kaartje voor een fijne prijs?
Kies dan voor één van de kaartjes uit de bestaande collectie! Ook deze kunnen uiteraard naar wens aangepast worden in tekst en (minimale) aanpassing in kleuren, maar de globale lay-out van het kaartje staat hierbij al vast. Alle onderstaande kaartjes kan ik voor je opmaken als geboortekaartje, maar ook als trouwkaart.

Bekijk hieronder voorbeeldjes van de collectie-kaarten en stuur me gerust een berichtje voor de mogelijkheden!

Rainbow
watercolor

Tot de regenboog en daar voorbij!

Hoe lief zijn deze kaartjes met een waterverf regenboog? De zachte kleuren maken dit kaartje perfect als geboortekaartje voor jullie kleine wonder. De kleuren kunnen uiteraard naar wens worden aangepast, evenals de layout. Zelfs het formaat van de kaart kan ik voor je aanpassen. Heb je bijvoorbeeld liever een vierkant kaartje, in dubbele variant? Geen probleem! Ik pas het met liefde voor je aan. Ook behoort een gepersonaliseerde drukproef bij de collectie-kaartjes tot de mogelijkheden! Neem gerust contact met me op voor meer info.

Confettikaartjes
sophia & davey

Eenvoudig en stijlvol

Deze prachtige kaartjes zijn in de onderstaande voorbeelden afgewerkt met soft-touch laminaat en goudfolie, wat de kaart een echte luxe uitstraling geeft. Echter is het uiteraard ook mogelijk deze weg te laten en zo een stoere hippe versie van dit kaartje te maken. Ook bij de confetti kaartjes geldt dat ik de kleuren naar wens voor je aan kan passen, evenals het formaat van de kaart. Mocht je het kaartje super vinden maar bijvoorbeeld het lettertype niet zo? Ook dit is geen probleem, ik pas hem graag voor je aan naar een lettertype wat voor jouw werkt!
Neem gerust vrijblijvend contact met me op als je vragen hebt!

luikkaartjes
Botanical

tekst gezien, luikje dicht

Gaaf toch deze kaart met luikje? Ik houd van kaarten met een bijzonder detail, en deze kaart heeft dat zeker! Zie onderstaande de detailfoto’s. De kaart in het voorbeeld is gedrukt op het papier Boutique Jeans, wat de kaart door de zichtbare structuur een luxe uitstraling geeft. Natuurlijk kun je ook voor dit ontwerp uit alle beschikbare papiersoorten kiezen. De kleuren kunnen worden aangepast naar wens, evenals de lettertypes en het formaat van de kaart.

vlaggetjeskaart
sophie

de slingers maken het feestje

Waarom voor doorsnee kiezen als het ook zo bijzonder kan? Deze vlaggetjes-kaart staat mega feestelijk en die gouden foliedruk maakt het helemaal af! Van zulke mooie afwerkingen word ik dus heel enthousiast! Dit voorbeeld op de foto is gedrukt op de papiersoort Old Mill, wat een zichtbare structuur houdt. Bij vlaggetjes-kaartjes kun je ook zelf kiezen welke kleur touwtjes er doorheen gaan, zodat het een mooi bijpassend geheel wordt. De algehele lay-out en het formaat staat bij dit kaartje al vast. Wel kun je kiezen welke lettertypes je mooi vindt om te gebruiken en welke kleuren je het liefst ziet.